Крийпсити


Какво е Крийпсити?
Крийпсити или Creepcity е проект от преди години, роден в една нощ на една кръчма. Всичко започна с "Представете си да живеем в алтернативна реалност, където притежаваме магически способности" (имаше идея и за "Ако живеехме в уестърн", но тя не е писана от мен. ;) )
Проектът беше замразен известно време, след което продължи, докато прекалено многото герои и сюжетни линии ме накараха да го прекратя напълно. До сега.

Реших да осакатя малко cast-а и да наблегна повече на историята, като включвам героите по-рядко и ги разпръсна из цялостната история, за да може да не идва твърде натоварващо - за четене(и помнене на имена и сюжетни линии), както и за писане.

Крийпсити е парарелелен свят, където действителни събития и хора биват пречупени през призмата на фантастичното и пародията. Обхваща някои клишета и е преувеличен на максимум.

Приликата с действителни лица, събития, факти, филми, сериали, реплики и сравнения е напълно умишлена. Предварително се извинявам на всеки, който успее да познае персонажа си в лицето на който и да е герой - това, че сте злодей, убит от някой от другите герои не значи, че ви мразя. Всичко е в името на общата забава. Глупостта в Крийпсити също е нещо ценено там. Самите герои базирани на автора и по-близките му също не блестят с изключителна интелигентност. Надявам се да няма сърдити - всичко е в името на забавлението. (освен това персонажите в Крийпсити трудно умират, някои дори умират по няколко пъти)

А сега да премина на другия въпрос - какво точно е Крийпсити?
Крийпсити е град, съществуващ само и единствено във въображението на автора, намиращ се в неупомената и неизвестна страна. На пръв поглед обикновенен, градът крие в себе си много мистерия. Говори се, че е обитаван от същества на нощта и често се случват кървави инциденти и нещастни случаи - основно убити от диви животни, но никой никога не говори за това.
Очаквайте скоро карта на града, история на града и местни забележителности. :)